Як приготувати заморожені очищені мідії

Тема в разделе "Рибні страви", создана пользователем Cartman, 10 июн 2018.

  1. Cartman

    Cartman Administrator Команда форума

    Расскажи друзьям:
    Як приготувати заморожений морський коктейль, і що собою являє це чудове блюдо? Скільки і як довго потрібно варити морепродукти та чи підлягають вони попередньої розморожуванні? Всі ці питання ми розглянемо нижче. Приєднуйтесь! Як правило, морським коктейлем або асорті прийнято називати суміш морепродуктів. У його складі в основному знаходяться креветки, мідії, кальмари і восьминоги. Рецептів з використанням дарів моря величезна безліч. З морепродуктів, що входять до складу суміші, можна зробити чудові закуски, приготувати перші страви і запаморочливо смачне гаряче. Зовсім не важливо, що ви віддасте перевагу, адже в будь-якому випадку результат у вигляді легко засвоюваного і корисного страви вам гарантований!

    Як смачно приготувати кальмара

    Солити червону рибу в домашніх умовах рецепт
    Як смачно зварити креветки до пива
    На що звертати увагу при купівлі суміші морепродуктів
    Купити такий морозивний напівфабрикат у наш час дуже легко, адже він продається в будь-якому супермаркеті. Якщо ви уважно подивіться на упаковку, то побачите на ній не тільки назви виробника і постачальника продукту, його склад та термін придатності, але і інструкцію по вживанню. На фото зображені морські продукти - коктейль з восьминога, кальмара і крабових паличок.

    Як приготувати заморожені очищені мідії
    Як засолити сало в розсолі смачно
    Як приготувати зефір в домашніх умовах - відеорецепт. Приготування домашнього зефіру, фото

    У магазинах зустрічаються сыромороженные і варено-морожені коктейлі з морепродуктів. Зверніть увагу: вигідніше купувати вже зварені дари моря, так як сыромороженные під час готування втратять близько половини маси.
    Продаються дари моря в прозорих і напівпрозорих упаковках. Не полінуйтеся розглянути, окремо один від одного знаходяться морепродукти в суміші. Якщо восьминоги, кальмари і мідії злиплися, значить, пакет вже піддавався розморожуванні або ж неправильно зберігався. Дізнайтеся, як і скільки варити кальмари для різноманітних страв.

    Розгляньте також і зовнішній вигляд міксу з морепродуктів, відзначаючи їх консистенцію і колір, купуючи свіжий продукт - понюхайте, немає кислого запаху. На мідіях не повинно бути ніяких почернений, в той час як восьминоги обов'язково повинні бути темного кольору. Якісні креветки мають правильну форму коми, а кальмари в ідеалі повинні бути щільними.

    Як готують заморожений морський коктейль: рецепти Кожен інгредієнт, що входить до складу суміші морепродуктів, продається вже готовим до вживання, отварен і почищений. Морський коктейль прийнято використовувати як частину страви або ж як його основи. З його інгредієнтів кухарі всього світу запікають, відварюють, смажать, роблять чудові закуски, салати, чудові перші страви і навіть супи. Але таке ласе блюдо можливо спробувати не тільки в ресторані, але і навчитися готувати в домашніх умовах. Перед приготуванням морожений продукт обов'язково необхідно розморозити, після чого промити морепродукти. Розморожувати його краще всього в холодильнику, залишивши суміш на два-три години. Якщо час підтискає, розморозьте напівфабрикат при кімнатній температурі. Якщо ж ви розморозили морські продукти, а готування відкладається на наступний день, засолите їх, але не піддавайте повторним заморозків. Корисний рада: варити морепродукти довго не рекомендується. Оптимальний час варіння – не більше 5 хвилин, адже під тривалим впливом високих температур восьминоги або ніжне м'ясо кальмарів стануть дуже жорсткими. Якщо ж морський коктейль був розморожений, не піддаватися його повторному заморожуванню. Дізнайтеся способи, як правильно і смачно варити креветки.

    Плов з морепродуктів від П'єра Дюкана

    Дари моря стануть повноцінними замінниками м'яса в таких стравах, як, наприклад, плов. І ваші гості обов'язково оцінять дивно гармонійний смак їжі, а також ваш нестандартний підхід до процесу готування.

    Приготувати плов з морепродуктів простіше простого. Скористайтеся покроковим рецептом відомого у всьому світі дієтолога, ім'я якого - П'єр Дюка, і застосуйте новий спосіб приготування, про який могли раніше не знати. Відваріть рис до готовності, після чого приступите до приготування морського набору. Обсмажте на сковороді з олією натерту моркву, дрібно нарізану цибулю і болгарський перець. Не забудьте про часник, сіль і чорний мелений перець. Додавайте спеції, орієнтуючись на свій смак. Після того як овочі приготуються, додайте в них розморожену морську суміш (пам'ятаєте що її треба попередньо промивати), обсмажувати і і загасити цю заправку для плову близько 10 хвилин. Для завершення процесу приготування змішайте рис з дарами моря.
    Допускається додавання в плов томатної пасти або помідорів, такі інгредієнти зможуть підкреслити пікантний аромат морепродуктів. Якщо ви любите гострий смак, тоді додайте трохи меленого червоного перцю. Таке блюдо смачне і корисне, містить мало калорій і включається в меню деяких дієт.

    Паста з морепродуктами
    Що можна приготувати з мідій, креветок, кальмарів і інших морепродуктів? Ще одна відмінна ідея полягає в тому, щоб перетворити порядком обридлі всім макарони по-флотськи в розкішне італійське блюдо, гідне подачі в "зоряному" ресторані. Отже, просто замініть фарш морським коктейлем, а перед подачею посипте спагеті або вермішель тертим сиром і зеленню. Морські продукти необхідно посмажити на сковороді з додаванням оливкової олії. В результаті у вас вийде чудова і низькокалорійна смажена підливка з морепродуктів. І можливо, вже не проміняєте цей варіант страви на класичні макарони по-флотськи.

    Чудова піца з морським коктейлем
    Коли гості на порозі, і часу на приготування їжі у вас від сили хвилин 20, скористайтесь свіжозамороженим морським коктейлем для приготування розкішної піци. Вас врятує основа для піци. Змастіть тісто томатною пастою або ж майонезом, рівномірно розкладіть на основі для піци розморожені морепродукти, додайте бланшовані помідори, оливки і запікайте піцу в духовці близько 15 - 20 хвилин. Не сумнівайтеся, гості оцінять вашу піцу на ура.

    Готуємо суп з морепродуктів
    Суп з морепродуктів - прекрасне перше блюдо, яке готується дуже легко і швидко. В якості інгредієнтів вам слід взяти корисний для організму селера, цибуля-порей, ріпчаста цибуля, морква, півсклянки білого вина, оливкову олію, сіль, перець, свіжу зелень і морський коктейль.
    Для початку обсмажте на вершковому маслі всі овочі, після чого викладіть їх в каструлю з киплячою підсоленою водою. Відваріть овочі протягом 20 хвилин, після чого бульйон процідіть. Додайте в проціджений суп вино і доведіть бульйон до кипіння. Розморожені морепродукти необхідно чистити, обшпарити окропом і додати їх у відвар. Через 15 хвилин суп готовий. Для прикраси страви посипте його зеленню і подавайте на стіл.

    Жульєн з морепродуктів і грибів
    Прекрасним поєднанням, яке цінується гурманами всього світу, є варена суміш морепродуктів і грибів. Не пропустіть можливість насолодитися цим запаморочливим смаком і приготуйте жюльєн із суміші морепродуктів. Розморожені морепродукти відваріть протягом 5 хвилин, додавши у воду сіль і лавровий лист або часниковий соус для аромату. Поки морепродукти варяться, займіться приготуванням соусу.

    Окремо обсмажте цибулю з печерицями, додайте до них дари моря. Тушкуйте кілька хвилин, давши інгредієнтів суміші «подружитися». Далі додайте в сковороду ложку борошна, влийте півсклянки вершків, посоліть і поперчіть вийшов соус. Слідкуйте за процесом: вогонь не повинен бути занадто великим, щоб борошно не пригоріла.

    Буквально у вас на очах вміст сковорідки поміняє консистенцію, коли соус буде схожий на сметану, блюдо викладіть у формочки, посипте сиром. Далі необхідно запекти страву. Для цього випікайте в духовці близько 10 - 15 хвилин при температурі 180 °С. Обов'язково слід прикрасити жюльєн зеленню, адже завдяки цьому страва буде виглядати дуже презентабельно.

    Морський коктейль під соєвим соусом
    «Правильний» соус - той, що допоможе розкритися смак морепродуктів. Почніть приготування з розморожування морського коктейлю. Посоліть дари моря, додайте трохи соєвого соусу і залиште мідії, креветки і кальмари в ньому маринуватися десь на півгодини.

    Щоб не втрачати час, почистіть часник і цибулю і обсмажте на оливковій олії. Додайте в сковороду вершки, половину ложки соєвого соусу і перець за смаком. Далі додайте дари моря і тушкуйте все пару хвилин. Якщо ви не є фанатом соєвого соусу, замініть його сметаною – і морський коктейль вийде більш легким. Страва готується просто і дуже швидко, а смак його обов'язково підкорить вашу сім'ю.
     
    Последнее редактирование: 10 июн 2018